Header simple tpy cantik

Penulis : Aina Zairee Masa : 02:29 Comments : 3 Labels :
korang mungkin tengah cari header cantik-2 kan ? hahaa . aina tak tau bagy kkorang cantik ke tak . kalau korang suka ambik laa ^^
width 800

http://i1215.photobucket.com/albums/cc513/misseyna1/ainabiru-1.png
http://i1215.photobucket.com/albums/cc513/misseyna1/ainahijau.png



http://i1215.photobucket.com/albums/cc513/misseyna1/elin-doodle1.png

ambil lah ye ^^
thank you for reading

Header forever alone

Penulis : Aina Zairee Masa : 21:08 Comments : 3 Labels :
Hello , ok . harini aina sgt freee , hehehe terpikir lak nak wat header tuk korang huhu
tpy satu je lah kalau berminat ambik la hehehe
transparent - with 890


http://i1215.photobucket.com/albums/cc513/misseyna1/ForeverAlone.png

Ambik la jgn malu-2 heheh
thank you for reading

Header bergerak

Penulis : Aina Zairee Masa : 02:22 Comments : 0 Labels :
Hello , aina nak bagy korang header bergerak ! , header ni aina buat sendiri , khas untuk my follower :)





http://i1215.photobucket.com/albums/cc513/misseyna1/1337157654697742.gif
http://i1215.photobucket.com/albums/cc513/misseyna1/133715765469774.gif

Nampak gambar je camtuh , cuba korang pergy set kat header korang tuh , mesty oke punye ! :)
siapa nak ambik lorh
thank you for reading

Blogger card

Penulis : Aina Zairee Masa : 19:58 Comments : 0 Labels :
heheheeh , okay aina nak tunjukkan kat korang bloger card aina , walaupun aina tak tahu ape guna nya bloger card tpy aina ade rase teringin gak nak buat >.< jom usha bloger card aina , >purple<

Aina ambil warna purple sbb blog aina warna purple , bukan warna purple je ade , mcm-2 warna ade ,
korang nak buat gak ? click SINI
pilih lah yang mane korang suka :) ni by :miss Nabila medan (ty)
GADIS KECOH!


thank you for reading

Sidebar image (cute )

Penulis : Aina Zairee Masa : 19:41 Comments : 0 Labels :
By : nnk




















Cara mengambil : right click , copy image URL

GADIS KECOH !


thank you for reading

Cursor Angry Bird

Penulis : Aina Zairee Masa : 19:13 Comments : 1 Labels :
Hello , Harini aina nak bagy kat korng cursor angry bird :)
terimalah !!

http://1.bp.blogspot.com/-31nP-XOD2kg/TwfJafS8SII/AAAAAAAACvs/MRVtQx_41VI/s1600/shout6.png

http://3.bp.blogspot.com/-AGuZLG0e8p8/TwfJRN9eCsI/AAAAAAAACvc/vNps9qVJ_VE/s1600/cursor5.png

http://1.bp.blogspot.com/-mLbf9VgAV1o/TwfJQf9XWtI/AAAAAAAACvQ/4TBZUqKTNnw/s1600/cursor4.png 
http://3.bp.blogspot.com/-zkzGKtl1WQI/TwfJP8HuONI/AAAAAAAACvI/iVkLcLIW19M/s1600/cursor3.png

http://1.bp.blogspot.com/-ljOX0eHtr8g/TwfJO6pM2bI/AAAAAAAACvE/yHZG7KitzMY/s1600/cursor2.png

http://2.bp.blogspot.com/-zv8Poi9znBE/TwfJOYDr6pI/AAAAAAAACu8/0_lGQgAe3aU/s1600/cursor1.png

GADIS KECOH > nabila medan


thank you for reading