Something About You !

Penulis : Aina Zairee Masa : 11:10 Comments : 1 Labels :
*nak Animatd doodle free tak ? click .

sebelum tu click SINI
thanks :3
aina nak cita pasal crush aina :D hehehe , . korang tengok ni >:3

Yes . betul cakap kawan aina ni . SEMUA ORANG ADE CRUSH . betul tak ? walaupun orang tak tahu yang kita ade crush . kawan aina pernah tanya ' wiyh aina kau ade crush ? ' nak tau aina jawab ape ? ' takde . kau macam tak knl aku lak , aku mne pernah ade crush ' haha siapa kata ? mulut ckp lain hati ckp lain . aina sebenarnya ade crush , tpy aina tak nk couple gan die , sbb nya :- secret . tak perlu tahu .
aina mimpi die sudah 3 kali xD . dan aina pernah tegur die bayak kali , haha / kalau aiina tegur die hilanglah sikit rasa rindu tu :I , tapi semenjak aina tegur die , aina tak tak tergilakan die sgt . kalau dulu , pergh mmg aaina tergila-2 kan die lah ! serious . aina tak tahu nak mengadu kat sape , coz x de sape fhm prasan aina :'( , tpy aina tak kisah , yang penting kawan-2 aina semua bahagia . *aww love my friends o much




thank you for reading

1 comment:

Aina Sofea said...

Crush tuu apa erk ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...