Korea story

Penulis : Aina Zairee Masa : 06:49 Comments : 1 Labels :
Assalamualaikum ... sahabat-2 ku xD
lol . tengok tajuk die . meyh habak nak cito . aina sebenarnya hate korea xD hahaha . sejak aina tengok cite korea . aina dah minat korea , aina minat movie die je . lagu die ade la sikit -2

kepada orang yg suka tgk crita korea kan .... baru-2 ni ade carita baru , iaitu to the beautiful you ...
sebelum tu ade cerita you're beautiful . cerita tuh best gilee laa xD ade gile tuuu   kalau tak percaya tengok kat youtube
cerita you're beautiful dah lme keluar setahu aina 2011 atau 2010 camtu laa ,
cerita tuh same je cam cerita to the beautiful you . tpy aina lebih suka tengok you're beautiful drypade to the beautiful you ....
oke aina tunjukkan gambar you're beautiful 






pelakon die :

jang keun suk
park shin hye
lee hongki
shinwoo 

waa ! aina minat gile jang keun suk n park shin hye !!





oke . yang ni pulak to the beautiful you
pelakon utama die je lah yg aina tahu xD sullichoi and minho (shinee)

banyak lagi cerita korea yang aina dah tengok ,

- boys over flower
-princess hour
-playfull kiss
-coffee prince
-love rain
-heartstrings
-dream high 2
-full house

banyak tak ? tahun ni aina tengok semua cite tuh ,


thank you for reading

1 comment:

syahirah said...

kpop holic ! =) hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...