Navigation warna warni

Penulis : Aina Zairee Masa : 08:35 Comments : 4 Labels :
warna warni camne tuh ? tengok kat bawah ni
comel right ?
ok korang nak cuba ?


design - add gadget - HTML/javascript
<span style="background-color: CODE WARNA; padding-bottom: 5px; display:inline-block; padding: 5px; text-align: center; margin:3px;"><a href="LINK" style=" color: white; text-decoration: none;">TAJUK</a></span>

pastekan kat ruagan HTML/javascript tuh :D
thank you for reading

Link Hover . part

Penulis : Aina Zairee Masa : 08:30 Comments : 0 Labels :
kalau tak nampak click gambar tuh . :D 

korang nampak tak garisan warna pink tuh ?
comel kan ?
nak try tak ? jom ikut tuto ni 

first sekali . korang pergii ke design then editHTML
find kode ni :-
a:hover {
dah jumpe? korang copy kode ni pulak .

border-top: #faafbe 0px solid;border-bottom: #ffc5d0 2px solid;
}

paste kan di bawah oke
korang ubah lah code warna tuh :D
thank you for reading

Something About You !

Penulis : Aina Zairee Masa : 11:10 Comments : 1 Labels :
*nak Animatd doodle free tak ? click .

sebelum tu click SINI
thanks :3
aina nak cita pasal crush aina :D hehehe , . korang tengok ni >:3

Yes . betul cakap kawan aina ni . SEMUA ORANG ADE CRUSH . betul tak ? walaupun orang tak tahu yang kita ade crush . kawan aina pernah tanya ' wiyh aina kau ade crush ? ' nak tau aina jawab ape ? ' takde . kau macam tak knl aku lak , aku mne pernah ade crush ' haha siapa kata ? mulut ckp lain hati ckp lain . aina sebenarnya ade crush , tpy aina tak nk couple gan die , sbb nya :- secret . tak perlu tahu .
aina mimpi die sudah 3 kali xD . dan aina pernah tegur die bayak kali , haha / kalau aiina tegur die hilanglah sikit rasa rindu tu :I , tapi semenjak aina tegur die , aina tak tak tergilakan die sgt . kalau dulu , pergh mmg aaina tergila-2 kan die lah ! serious . aina tak tahu nak mengadu kat sape , coz x de sape fhm prasan aina :'( , tpy aina tak kisah , yang penting kawan-2 aina semua bahagia . *aww love my friends o much




thank you for reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...