aku si gigi besi

Penulis : Aina Zairee Masa : 09:13 Comments : 2 Labels :
Asalamualikum hei reader . saya nk kongsikan pasal braces ni . ni nak sambung story haritu , belum baca lagi ? CLICK SINI


jang !! . ehek-2 malulah sbb gigi tak betul sepenuhnya lagi . tapi aina beranikan diri heheh
gigi aina dah sembuh sedikit, sedikit je xD kalau haritu lagi teruk , sekarang ade effact die sikit , coz aina baru 3 minggu use braces . so i'm newer lah kan ? alhamdulillah , sebenarnya dah lama aina nak pakai braces sjak tahun lepas lagii , tpi alhamdullilah murah rezeki , allah izinkan aina pakai braces :') pakai braces mmg berdosa tapi kalau memudaratkan takpa :) nanti kalau gigi dah lawa boleh lah gelak sepuas-puas nya , kalau dulu aina malu gila nak gelk , gelak pun kene cover-2 xD tapi sekrang , ala tunjjuk je , biarlah orang nak kata ape pun , biasanya org pakai braces ni kene ejek kan ? tapi zaman skarang x pon ,  so kalau korang nak pakai braces , pakai je , tak yah malu-2 . tpi ade sesentengah org dia ckp aina makin lawa sejak pakai braces , then ada yang ckp comel . pastu ada jugak yg nak braces aina ni -,- *gila ke ? x kan nk cabut pulak ., ade jugak orang pangil aina gigi besi . kat kelas aina ade sorang lagi using a braces , dia senior braces saya xD , aina dapat tau byk tentang braces daripada dia lah xD , tpi die tu tecik tomei je , yg techik senior yang beso junior , tak kea pelik tu ? hahaha , sekarang teeth dia dah okay dah xD dia dah pakai besi tebal yag berwarna  tu  xD . 26.7. ni aina kene pergi dentist sbb nk ketatkan xD takut sakit je , mesti ssh nak makan , habislah kene tahan lapar selaama 4 hari lagi xD takpelah , x yah diet biar kurus sikit xD *gedik

oklah setakat ini sahaja . saya mohon maaf jika ada kesilapan dan salam ramadhan
bye !


thank you for reading

2 comments:

Farie Faraway said...

Wahhh nanti dah boleh tanggal tu mesti cantik gigi dia. Bolehlah senyum lebar dah lepas tu kan hihi. :D

DakVanila said...

hahaha . yup mesitlah xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...