KAIN FELT

Penulis : Aina Zairee Masa : 19:35 Comments : 8 Labels :
salam ramadhan :D nak story nii xD pasal kain felt .. tau tak kain felt tu kain ape ? kalau aina tunjjuk gambar kompem korang tau sbb ramai org pernah tgk bende tu tapi tak tau nama like me xD baru tdy aina dapat tau nama die . then cari dekat google kat mane ade jual bende tu .

ha ! tu lah kain felt . nampak tak ? macam-2 bentuk boleh buat , bukan setakat keychain je . pencil case , cover kad , cover phone sukati korang lah , ntah2 buat baju pun boleh xD *x de lah gurau je ,. x kan lah nak pakai baju camtu . haha baru lah fesyenista sikit xD ok . kan tadi aina ckp aina ade search kat google kn . sekarang ni aina dah tau dah die jual kat mane . hehe bertahun-2 aina cari bende tu x jumpa , dan akhirnyaa !! pada mulanya kawan aina ckp ade jual kat mr diy , so aina pergilah ,x de pon -,- . haha then aina fade up kjap . ok skrang ni nak cari balik kain felt tu dan dah jumpa dh pun lokasinya , syukur lah nasib baik dekat , bende ni ade jual dekat kesai DAISO JAPAN kat pavilion , nanti nak soh mak pergi pv , semata2 nak beli kain felt je xD , sambil-2 tu mestiah shopping kan ? lol . ok lah terima kasih sbb beri maklumat dekat aina :D waah ! bsyukur sgt . lagipon bende tu murah je rm5 1 gulong 60cmx70cm banyak la jugak . lol
korang pun try lah pergi DAISO dengar  org ckp kat situh sume bende ade kalah mr diy xD murah pulak tu . kabayakkan harganya rm 5 , taktau lah sbb dngr kabar angin je , aina belum lagi pergi kat sana . lepas raya mybe baru pergii :D



thank you for reading

8 comments:

miss fifi said...

Fifi tiap kali try tak menjadi je :D

heirizalieyana said...

wah comel semuanya

DakVanila said...

owh yeke ? aina tak try lagi sbb belum beli bahan die lagi , aina tgk dorang buat senang je . hehe fifi beli kain tu kat mane ?

DakVanila said...

kan ? sbb tulah aina teringin sgt nak beli . boleh buat macam-2 bentuk :D

heirizalieyana said...

comel doll no.2 tue, , , paling cute,,heheh , ,kalau kt tmpt akak , ,kain felt tue hrganya rm2. .saiz lgi kecik dari kertas A4 . .huhuh kdg2 tringin jgk nk buat doll guna felt nieyh

miss fifi said...

ntah tak ingat nama kedai tu..tapi kat area Kuching la :D

DakVanila said...

owh jauh la kak xD

DakVanila said...

haha yup 2 betul tu xD . owh agak mahal sedikit . hurm akak try lag buat :3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...