REVIEW : MAYBELLINE ROCKET VOLUM' MASCARA !

Penulis : Aina Zairee Masa : 05:35 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Semalam aina ada pergi watson untuk beli mascara daripada maybelline , memang teringin sangat , tunggu cukup duit je . Harga dia agak mahal RM 31.90 wow !! bapak mahal gila , membazir je !(maaf bahasa terlalu kasar) . For me , tak membazir pun sebab aina memang dah lama nak cari mascara yang boleh lebatkan bulu or panjangkan , lagipun aina memang suka pakai mascara almaklumlah bulu mata aye pendek :'( , untunglah awak yang bulu matanya panjang tu ....

act. kan saya eja maybeline salah tau but malas nak edit balik >.<

The result is so AMAZING !!! ok , kalau korang nak review lebih lanjut klick YOUTUBE


WAIT !!! PENTING !!
FOLLOW MY INSTASHOP HERE @CUTEVIEESHOP
BANYAK BARANG MAKEUP DAN JUGA PRODUK CATHY DOLL 
ADA JUAL DI SANA DENGAN HARGA YANG MURAH !!! 
CEPAT FOLLOW NANTI RUGI TAU .
p/s: kalau tengok mesti rasa nak beli 


thank you for reading

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...