REVIEW : DOLLY WINK EYELINER *my first impression

Penulis : Aina Zairee Masa : 19:17 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Hi readers!!
Today i nak buat review fasal DOLLY WINK EYELINER MARKER yang sangat ohsem ! . Sebenarnya i sendiri pun tak reti nak pakai eyeliner yang jenis cair tu .. biasanya i pakai yang eyeliner pensil tu sebab senang nak apply dan tak comot , TAPI !! eyeliner mudah hilang , hehe.

Dolly Wink eyeliner marker ni sangat ohsem ! tahan lama 24 hours u olls .... dan juga waterproof !. Eyeliner dolly wink ni sangat lembut dan senang nak apply . Packging dia pun comel :* pink colour gituwh







Nak order ? 
WHAT APP +60 102163323
RM 18 only 

*visit my shop @ainaz_beauty*








thank you for reading

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...