Review : Lunas d'herbs

Penulis : Aina Zairee Masa : 06:53 Comments : 4 Labels :
Assalamualaikum .....
Alhamdullilah dapat juga update blog ... kalau sebelum ni memang busy sangat , 13-16 dec balik kampung , then 18-19dec pergi bercuti dengan family , balik-2 tu cousin pulak datang dri kelantan , malam tu pergi i-city , esoknya pula pergi masjid jamek , bawak diorang shopping sana .... Alhamdullilah harini dapat jugak update blog .

Kebelakangan ni ramai orang tanya "kau pakai apa eh ? , muka kau dah ok sikit " buat muka bangga xD , yela siapa yang tak suka orang puji , cakap sikit siapa orang yang tak suka dipuji tu ?? . Memang lumrah perempuan suka dipuji dan juga kecantikkan ,,,,

So  nak tahu rahsianya ?? I pakai SET LUNAS D'HERBS yang terlajak laris ! gituhh ...  Inilah skincare yang paling sesuai dengan kulit I yang super oily skin nii dan juga set ni boleh merawat resdong ! i memang ada resdung so memang sesuailahkan ! hehe ,

Before&after 
kiri edit tapi still nampak kan ? betapa teruknyaa jerawat i dulu ,
kanan tu tak edit , tinggal parut yang pudar je ... tu pun tk nampak sangat , kalau edit lagi la ,,, flawless habis xD haha

Kiri : Tu gambar time I guna set safi gamat yang warna biru tu ... tu je yang okay dengan kulit I , sebelum safi pakai shahira tapi muka jadi gatal mybe tak sesuai dengan kulit then terus stop pakai shahira

Kanan : New picture 2014! I pakai Lunas sampailah sekarang , memang terbaik , dah nak dekat 1 tahun I pakai set lunas , memang tidak mengecewakan , confident pun datang balik , yay!! 


Set ni mengandungi Sabun + bedak sejuk + krim jerawat + kapsul . Untuk pengetahuan anda , set ni memang tiada krim siang ye ... Untuk krim siang I guna krim madu propolis d'herbs . I just guna tiga produk ni sahaja iaitu sabun + bedak + krim jerawat , kapsul tunggu dulu xD hehe , memang nak beli tapi tunggu dulu ... 

So let's me introduce them 
Lunas bedak sejuk , pakai 3 kali seminggu 
dalam ada 4 sachet , tahan 2 bulan or 1 bulan setengah 

Sabun lunas free bedak sejuk ... so kalau beli 1 set ada 5 sachet ... sbb tu tahan 2 bulan tu hehe

Krim Jerawat lunas , pakai sebelum tidur .... bukan pakai cam krim tu ea , just letak dekat jerawat je 
Krim ni berfungsi untuk keringkan jerawat ..

So sampai di sini sahaja review Aina ,,, banyak lagi review yang korang boleh tengok CLICK HERE
Thankyou !  Bye !!





thank you for reading

REVIEW : DOLLY WINK EYELINER *my first impression

Penulis : Aina Zairee Masa : 19:17 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Hi readers!!
Today i nak buat review fasal DOLLY WINK EYELINER MARKER yang sangat ohsem ! . Sebenarnya i sendiri pun tak reti nak pakai eyeliner yang jenis cair tu .. biasanya i pakai yang eyeliner pensil tu sebab senang nak apply dan tak comot , TAPI !! eyeliner mudah hilang , hehe.

Dolly Wink eyeliner marker ni sangat ohsem ! tahan lama 24 hours u olls .... dan juga waterproof !. Eyeliner dolly wink ni sangat lembut dan senang nak apply . Packging dia pun comel :* pink colour gituwh







Nak order ? 
WHAT APP +60 102163323
RM 18 only 

*visit my shop @ainaz_beauty*








thank you for reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...