Maybelline Malaysia

Penulis : Aina Zairee Masa : 06:50 Comments : 0 Labels :




Hola ! hari ni aina buat cuti sendiri sebab penat *alasan . Hari ahad semalam baru balik daripada kem perkhefom 3 hari 2 malam , sooooo tired ok bye and !!! petang tadi Aina ade pergi watsons , actually nak cari lip balm sebab bibir Aina merekah agak teruk juga dan semestinya rasa sakit dan pedih aaaa nak nangis , alang alang pergi sana beli lah beberapa barang yang menarik perhatian Aina.

1.Maybelline Baby skin pore



1. Maybelline Baby Skin pore
 Sebenarnya baby skin ni bukan skincare routine Aina pun dan first time beli , gatal sangat nak cuba 
so aina beli lah , texture dia agak oily tapi best pakai , benda ni boleh blur kan korang punya pore .
2. Maybelline  mineral concealer




3. Organic lip balm 



Aina nak cuba yang organic lip balm sebab bibir asyik merekah . lip balm ni 98% organic dan bila pakai sangat moist dan bau dia wangi ! perisa strawberry & resberry.

Baby skin maybelline : watsons : RM 28.94
Maybelline mineral makeup : watsons : RM 18.99
Organic balm : guardian : RM 17.85



thank you for reading

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...