# cerita tentang cinta

Penulis : Aina Zairee Masa : 07:06 Comments : 0 Labels :
huh ? sejak bila aku suka jiwang-2 ni *sejak harituh (jawab gan selamber) , cheh ! tajuk dye #cerita tentang cinta <3 kelas tak ? hahaha , *yeahh , kelas kau AINA ! (dah perapu dah aina ni -,- )

Aku simpati gile kat kau :') and aku faham perasaan kau :D , urm aina nak tanya , ape korag rasa bila org yang korang cintai kan  pergi kat orang lain ? mesti lah sakit hati kan cam kne tikam kan ?? Aina tak pernah kene , tpy takut terkena >.< ,  sekarang idup aina cam biase :') tpy masih ingat sikit-2 kat die :) coz tdy terjumpe die kat kantin , die usha die aina -,- , hahaha , aurmmm , Syokk sendiri k fine ! never mind pasal usha tuh ye :D , ps2 waktu balik tuh ingat nak tegur dye , tpy segan pulokk ! tpy kan die tuh poyo lah -,- , hahaha , perangai ? hurm perangai die boleh tahan lah jahat dye :* , tpy ade org suka kat dye , kalau dak tuh tahu yang aina suka dye mampoZ , *k , tuh cerita dulu okeyh , sekarang aina dah lupakan dye ,,,, heeeee , okey bye !
thank you for reading

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...