My Blog Is Areweasome

Penulis : Aina Zairee Masa : 07:35 Comments : 0 Labels :

Yeahh .. My blog is  areweasome ! nape jelouse ? hehe :3 jokes je jangan ambil hati :O siapa tak mengaku blog die areweasome kan ? okeh , aina nak ckp pasal blog . nak tau kenapa aina buat blog tema warna kelabu asap ? sbb now aina suka simple-2 , bagy aina simple cantik sangat , tak percaya ?
nnty korang da besar korang tau la . sbb waktu kita kecik , kita mmg suka warna PINK . jadi bila lama-2 kita asyik PINK PINK PINK mesty rasa muak kan ? jadi , sbb tu la , Blog aina warna kelabu xD tpy aina suka jugak la warna PINK sbb die cute sgt . lagy satu warna PINK paling senang nk cari doodle ke background ke . betul tak ? hehehe . okeh -2 aina tahu aina cerita tungang langgang kan ? oke-2 kalau tak faham buat-2 fhm je . boi boi


thank you for reading

No comments: